Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
cikkekmindenkinek.over-blog.com

Cikkek mindenkinek | érdekes cikkek a nagyvilágból

Doogee telefon

Az elmúlt két évtized rendkívül izgalmas és látványos volt a mobiltelefonok piacán, és szervesen hozzájárult a Doogee telefonok sikereihez is. Az ezredforduló alaposan felpörgette a fejlesztéseket, hiszen 2000-ben jelentek meg az első olyan készülékek, amelyek kamerával voltak felszerelve. A gyártók felismerték a lehetőségeket és sorra jelentették meg az újdonságokat. Nem sokkal később már színes kijelzőn élvezhettük a telekommunikáció adta lehetőségeket, majd az Iphone merőben újító vonásai alaposan átrendezte az erőviszonyokat. Ez alapozta meg a Doogee telefonok mai napig tartó töretlen sikerét is.

 

doogee telefon

 

Az igazi áttörést azonban 2013 hozta el, amikor a mobilpiacot uraló Amerikának minőségi európai kihívói is megjelentek. Az Android rendszer térhódításával és az Apple folyamatos fejlesztéseivel új dimenziók nyíltak meg. Ebbe a versenybe szállt bele a Doogee telefongyártó is, amelyet a kínaiak hívtak életre ebben az évben.

 

A Doogee telefonok gyártója azt a célt tűzte ki, hogy versenyképes áron kínáljon olyan készülékeket, amelyek ár/érték arányban ideálisak és ki tudják elégíteni a vásárlók aktuális igényeit. Ehhez olyan nagy teljesítményű telefonokat kezdtek gyártani, amik gyönyörű design-al, gazdag funkciókkal és intelligens innovációkkal vannak felvértezve.

 

A Doogee telefonok sikerét mutatja, hogy az alapítást követő évben az élvonalbeli Villareal labdarúgó csapattal kötöttek stratégiai szerződést. Egymást követték a csapattal fémjelzett limitált kiadások, amelyek a labdazsonglőr rajongók szívét azonnal meghódították. Ez a fajta lendületesség és fiatalos látásmód már a kezdetektől fogva jellemzi a Doogee telefonokat. Küldetésükben tükröződik az élet szeretete és élvezete.

 

A Doogee telefonok egyediségét nem csupán a cég filozófiája jellemzi, hiszen már a kezdetektől fogva négymagos processzorral ellátott készülékekkel próbálták megvetni a lábukat a mobiltelefonok piacán. A folyamatos fejlesztés azóta is elsődleges a Doogee telefonok esetében, valamint a minőség iránti igény és lazaság sem csorbult egy cseppet sem.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post