Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
cikkekmindenkinek.over-blog.com

Cikkek mindenkinek | érdekes cikkek a nagyvilágból

Lazacos kutyatáp - Tápláló és egészséges falatok!

Lazacos kutyatáp

 

A kutyák szeretett és hűséges házi kedvencek, a gazdik teljes értékű családtagként tekintenek rájuk. Hatalmas odaadással védelmezik az otthonukat és a körülöttük élő személyeket. Rendkívül intelligens állatok, bármit könnyen meg lehet nekik tanítani. Maximális odafigyelést és törődést igényelnek, megérdemlik mindenből a legjobbat. Nagyon fontos, hogy a szeretet mellett az étkezésükre is nagy hangsúlyt fektessünk. Náluk is előfordulhatnak gyomorproblémák, emésztési gondok, elképzelhető még valamilyen ételintolerancia is. Az állatorvosok előszeretettel ajánlják a lazacos kutyatáp fogyasztását az érzékenyebb ebek számára.

 

 

A lazacos kutyatáp teljes értékű eledelnek számít, amelyet az érzékenyebb négylábúaknak fejlesztettek ki. Nem tartalmaz gabonaféléket, glutént és további olyan adalékanyagot se, ami nehezen emészthető lenne. Megtalálható benne a lazac, burgonya és borsó, amelyek könnyen és biztonságosan feldolgozhatóak számukra. Mindezekhez hozzájárul a májvédő articsóka és további kiegyensúlyozott tápanyag, ami megtalálható a lazacos kutyatáp összetevőiben. Ilyen lehet a lazacolaj, ami serkenti az étvágyérzetet, illetve a szőrzetet is erősíti. A lazacos kutyatápban fellelhető egy béta-karotin nevezetű antioxidáns is, ami felturbózza az immunrendszerüket.

 

A lazacos kutyatáp további pozitív tulajdonságai!

 

A fructo-oligaszacharidok hatására csökken a hasmenés kockázata, mivel helyreállítják a bélflórát. Különböző növényi rostok pedig felelősek azért, hogy ne alakuljanak ki a szőrcsomók.

 

Vitaminokban gazdag, sokkal kisebb eséllyel fognak keletkezni gyulladások a szervezetben. Mindezek mellett a lazacos kutyatáp rendkívül ízletes és minősége is kiváló. Biztosak lehetünk abban, hogy házi kedvencünk is értékelni fogja majd ezt az ízvilágot, hiszen a lazac mellett a csirke-, kacsa-, és pulykahús is megtalálható benne.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post